Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Pazar Günü Nüfus Müdürlüğü Açık
Şanlıurfa’da  pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) nedeniyle adaylardan nüfus cüzdanlarını kaybedenler, yeniden çıkarttırmak veya yenilemek isteyenler için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü, hafta sonu da hizmet verecek.
Pazar günü yapılacak olan YGS sınavında adayların nüfus cüzdanları olmadan sınava alınmayacağının duyurulması üzerine Şanlıurfa Nüfus müdürü İlhan Eser yaptığı açıklamada  “kaybedenler, yeniden çıkarmak isteyenler veya yenilemek isteyenler için Nüfus Müdürlüğü'nün hafta sonu mesai yapacağı belirtildi. Şanlıurfa Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü'nün, Pazar  sabah saat 07.00-10.30, Nüfus Hizmetleri verecektir dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49