Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Benzer İle Dursak Ailelerinin Mutlu Günü

Yenişehir Çamlık Düğün Salonunda düzenlenen genç çiftin düğün törenine AK Parti il başkanı Bahattin Yıldız, Hilvan Belediye başkanı Ali İhsan Bayık, Birecik Belediye başkan yardımcısı Reşat Uzun, Çalışan Gazeteciler dernek başkanı Tahir Gülebak, Büyükşehir Belediyesi Meclisinde AK Parti Grup Başkan vekili Faruk Bayuk, İş adamları, kanaat önderleri, Gazeteciler ile Benzer ve Dursak aileleri katıldı.

Gelin ile Damadın salona gelmesiyle beraber başlayan düğünde Gelinle damat dans etti. Gelinle damadın dans etmesi sırasında davetliler genç çifti dolar yağmuruna tuttu. Adeta masalları aratmayacak bir düğün töreniyle hayatlarını birleştiren genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, damat ve gelinin akrabaları düğüne gelen misafirlerini kapıda karşıladı.

Genç çift Paşa Benzer ile Derya Dursak’ın Kireveiliğini Mehmet Çiftçi yaparken nikahlarını Haliliye belediye başkanı adına Hilvan Belediye Başkan Ali İhsan Bayık kıydı. Çiftin nikâh şahitliklerini ise AK Parti il başkanı Bahattin Yıldız, Birecik Belediye başkan yardımcısı Reşat Uzun, Çalışan Gazeteciler dernek başkanı Tahir Gülebak, BELTAŞ Genel Müdürü İbrahim Kaymaz, Ak Parti Büyükşehir meclisi grup Başkanı Faruk Bayık, Bekir Bebe, Halil Benze yaptı. Nikah sonrası genç çifte mutluluklar dileyen AK Parti il başkanı Bahattin Yıldız, nikah cüzdanını geline verdi.

Yenişehir düğün salonu gelin ve damadın sevenleri tarafından tamamen dolurken, düğüne katılan sanatçı Erdal Merdan söyledikleri birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe parçalarla, düğüne renk kattı. Ünlü sanatçı Erdal Merdan, birbirinden güzel türkülerle düğüne katılanları coşturdu, halaylar çekildi. Benzer ve Dursak çiftlerinin düğünü takı töreni ile son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49