Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Parkta Spor Yapan Kadınlara Malzeme Dağıtımı
 Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Kasaptaşı Parkı olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet Parkı’nda sabah sporu yapan kadınlara spor malzemesi dağıttı. 

Yaklaşık üç aydan bu yana Şanlıurfa’nın değişik mahallelerinde bulunan parklarda kadınlar tarafından sabah spor yapılması üzerine harekete geçen Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bulunan sponsorlar aracılığıyla temin edilen malzemeler Vali Celalettin Güvenç’in de katılımıyla kadınlara dağıtıldı.

Her yaştan her insanın spor yapmasının önemine değinen Vali Güvenç, spor yapan kadınlara ve spor yapmalarına destek olan eşlerine teşekkür etti. Sporun insanın hem fizyolojisine hem de psikolojisine büyük destek sağladığını dile getiren Vali Güvenç, destek veren sponsorlara ve eğitmenlere teşekkür etti. Sporun insana medeni cesaret kazandırdığını dile getiren Vali Güvenç, kendisinin de sürekli spor yapmaya çalıştığını ifade etti. Sporun bir heves değil, hayat boyu sürmesi gerektiğini kaydeden Vali Güvenç, şehrin farklı yerlerinde bulunan yürüyüş alanlarına tüm kadınları spor yapmaları için davet etti.

 Vali Celalettin Güvenç’e Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, İl Gençlik ve Spor Müdürü Ertuğrul yıldız ve sponsor firmaların yetkilileri eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49