Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Park sorunu yılan hikayesine döndü
Şanlıurfa'nın cennet ilçesi olarak tabir edilen Halfeti'de eski ilçe merkezine girişte araçlardan otopark ücreti yeniden alınmaya başlandı.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde geçtiğimiz yıllarda başlayan otopark ücreti alımı yaklaşık 3 ay önce kaldırıldı.Bugün Halfeti ilçesine giden turistler sürprizle karşılaştı, bir süre önce kaldırılan oto park ücreti yeniden alınmaya başladı.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde otopark ücreti adı altında 5 TL alınıyordu. Bu durumdan gelen turistler ve vatandaşlar rahatsızdı. 30 Mart yerel seçimler sonrası başkan seçilen Mustafa Bayram eski Halfeti’de otopark ücretini kaldırdığın belirtirken bugün yeniden alınmaya başlaması soru işareti getirdi.
İlçe girişinde durdurulan ziyaretçiler 5 TL ücret karşılığında araçları içeri alınıyor. hem yerli halk hemde turistler bıktı, bir alınan bir kaldırılan oto park ücretinden şikayetçi olan vatandaşlar, " İster Büyükşehir ister ilçe Belediyesi olsun kim sorumluysa buna bir an önce çözmesi gerektiğini" ifade ettiler.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49