Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Pankartlı teşekkür
Şanlıurfa Belediyesi tarafından Eyyübiye Semt Pazarında yapılan çalışmalar sona erdi ve esnaflar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’ya teşekkürlerini, açtıkları pankartla dile getirmeye çalıştı.

Pazar yerlerinde başlatılan düzenleme çalışmaları Eyüp Peygamber mahallesindeki semt pazarında sona erdi. Pazar yerinin düzenlenmesi için başlatılan çalışmalar, manavların iş yerlerinin değişmesine neden olsa da, yeni yerlerinin artık çok daha modern olduğunu söyledi. Yeni iş sahalarının daha geniş ve daha güzel olduğunu aktaran esnaflar, çalışmalar dolayısıyla Fakıbaba’ya teşekkür etti. Pazar yerinin eski halinin hiç düzenli olmadığını ve harabeye dönüştüğünü söyleyen esnaflar, çalışmalardan dolayı belediyeye ve ekiplerine teşekkür ederken, yıllardan beri ekmek parası kazandıkları iş yerlerinin yenilenmesine çok sevindiklerini dile getirdi. Son düzenlemeyle birlikte artık daha rahat çalışabildiklerini ifade eden Pazar esnaflarından Mehmet Gül, “burası yıllardan beri ekmek yediğimiz yer ve çalışmalar başlamadan önce gerçekten kullanılamaz hale gelmişti ama şimdi çok daha modern. Hem biz hem de pazara gelen müşteriler daha rahat davranabiliyor. Bu konuda Belediye başkanımız ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49