Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Pamuklar tarlada kurudu
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı köylerinde elektrik kesintileri nedeniyle pamuklar tarlada kurudu. Çiftçiler borcumuz yok borç Sulama birliğin diye feryat ettiler.
 
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı köylerinde elektrik kesintileri nedeniyle pamuklar tarlada kurudu. Çiftçiler,” her evde yaklaşık 20 kişi kalıyor bütün gelirimiz pamuğa bağlı pamuk öldü mü biz de öldük diye feryat ettiler.
 
Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı Limonlu köyünde kuyuların elektrik kesintisinden olumsuz etkilenmesi nedeniyle sulanamayan pamuklar tarlada kurudu. Susuzluktan çatlayan topraklarda ekilen pamuk kurumaya başladı. Pamukları elektrik kesintileri nedenliye sulanmadığından kuruyan çiftçiler, gerekli tüm resmi kurumlara sorunlarını bildirdikleri halde kimsenin kendileri ile ilgilenmediğini dile getiren köylüler, ürünlerinin gözleri önünde kuruduğunu ve hiçbir şey yapamadıklarını belirttiler.
 
Çiftçiler,” kendilerinin borçlarının olmadığının belirterek, Bizim Borcumuz yok sulama birliğinin borcu var olan bizlere oluyor elektrikler kesildi oysa bizim 10 ar dönüm tarlamız var evde 20 kişilik ailemiz var bunlara kim bakacak secimde bütün adaylar bizler ziyaret ediyor secimden sonra kimse köyümüze uğramadı, hiçbir vekil bizim sorunlarla ilgilenmedi diye feryat ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49