Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Pamuklar kül oldu
Şanlıurfa'daki bir fabrikada elektrik tellerinin kopması sonucu yangın çıktı
Şanlıurfa-Mardin karayolunun 5. Kilometresinde bulunan bir çırçır fabrikasında elektrik trafolarındaki tellerin kopması sonucu yangın çıktı. Yangını söndürme çalışmaları kapsamında olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye sevk edildi. Onlarca ton pamuk kül oldu. Pamuğu yanan çiftçiler duruma tepki gösterdi. Pamuğunu fabrikaya getiren ve olaya şahit olan çiftçiler, yangını  söndürme çalışmalarının geciktiğini belirterek yangının bir an önce söndürülmesini istedi. 
Casım Yıldız'a ait olduğu öğrenilen pamuk çırçır fabrikasında tonlarca pamuk kül olurken, DEDAŞ ve itfaiyeye tepkiler yükseldi. İddiaya göre, DEDAŞ'a ait elektrik direklerindeki teller sağlam bağlanmadı. Öte yandan fabrika sahibi ve çiftçiler, itfaiyenin geç geldiğini öne sürdü

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49