Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik

Bu haber kez okundu.

Pamuk Desteklemeleri Ödeniyor
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Şanlıurfalı çiftçilerin üretmiş oldukları ürünlere yönelik olarak verilen pamuk prim desteklemelerini Perşembe gününden itibaren almaya başlayabileceklerini söyledi.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, yaptığı açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından Şanlıurfa çiftçisine ödenecek olan 2012 yılı Pamuk Desteklemesi ödemelerini Perşembe gününden itibaren alabileceklerini söyledi. Şanlıurfa genelinde 25 Bin çiftçinin faydalanacağını vurgulayan Akyürek, toplamda 431 Milyon TL ödeme yapılacağını belirtti.  Milletvekili Akyürek, çiftçilerin primlerini Perşembe gününden itibaren Ziraat Bankası’ndan alabileceklerini dile getirerek, “Şanlıurfalı çiftçilerimize ödenen tüm destekleme primlerinin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Akyürek, ayrıca hububat ödemelerinin de geçen hafta ödendiğini anımsattı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48