Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Özyavuz'un  yoğun temposu
MHP MYK Üyesi Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz seçim çalışmalarına hızlı başladı. Gitmedik mahalle çalmadık kapı bırakmayan Özyavuz ve beraberindekiler bugün Harran ve Akçakale’ye bağlı mahallelere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Özyavuz gittiği her yerde sevgi ve ilgiyle karşılandı.
MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini artırdı. Yoğun bir tempoda görüşmeler gerçekleştiren Özyavuz, Buğdaytepe,Aydıncık, Gazlıkuyu, Koyunluca, Konacık,Damlasu, Demirli, Yenice, Ceylangözü ve İmambakır mahallelerini ziyaret etti. Harran Eğitim ve kültür derneği tarafından hazırlanan kermesi de ziyaret eden MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz kermes yararına alışveriş de yaptı. Ziyaretlerde ilgiyle karşılanan Özyavuz ilgiden duyduğu memnuniyeti şu sözlerlerle ifade etti.
“Sabah saatlerinden itibaren kırsalda seçim çalışmalarımızı başlattık. Şanlıurfa merkez ve Harran Akçakale bölgesindeki davetlere tek tek katıldık, ziyaretlerde bulunduk. İlerleyen saatlerde merkeze dönerek Eyübiye İlçemize bulunduk, birbirinden değerli kardeşlerimle beraberim. Allah razı olsun bizleri hanelerine kabul ettiler. Şanlıurfadaki bütün meslek gruplarına hitap eden farklı iş alanları var. Kendileriyle çok faydalı bir sohbet gerçekleştirdik, sayelerinde günün yorgunluğunu da atmış olduk, tekrar teşekkür ediyorum


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49