Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Özyavuz ; Urfayı bilen arkadaşları aday yaptık
Şanlıurfa Eyyüpiye ilçesinden Ak parti’den aday adayı olan Doç. Dr. Hasan Çeçe " Ak parti den aday adayı olduk süreç içersinde her zaman önde olmamıza rağmen son gün kirli kulislerle yenildik bizde haklı mücadelemizi MHP Çatısı altında yürüteceğiz”dedi.
Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Hasan Çece, daha önce  AK Parti’den aday adayı olmuştu Doç Dr. Hasan Çeçe Harran Üniversitesi Tıp Fakültesinden istifa ederek yoğun istek üzerine Ak Parti’den aday adayı oldu. Çeçe Ak Parti’nin Şanlıurfa ilçe adaylarını açıkladığında Eyyüpiye adayına karşı çıkarak Ak parti’den istifa etti. Milliyetçi Hareket Partisi’den Eyyübiye Belediye Başkan adayı oldu. Başta Şanlıurfa ve Doğduğu Mahalle Eyyübiye!de çok sevilen Doç Dr. Hasan Çeçe’nın MHP’den belediye başkan adayı olması Eyyüpiye’de sevinçle karşılandı.
Harran otelinde düzenlenen toplantıya MHP İl Başkanı İbrahim Özyavuz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkan adayı Kemal Saraçoğlu, Akçakale belediye başkan Adayı Mehmet Yalçınkaya, Harran Belediye başkan adayı Mahmut Özyavuz, Doç. Dr. Hasan Çece ve partililer katıldı.
Özyavuz ; Urfayı bilen arkadaşları aday yaptık
MHP İl başkanı İbrahim Özyavuz yaptığı konuşmada” 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde MHP olarak Şanlıurfa’nın talepleri doğrultusunda halkın içersinden çıkmış Urfa’yı bilen Urfa’nın sorunlarını bilen arkadaşlarımızı aday yapıyoruz” dedi.
Saraçoğlu; 5 ilçe ve Büyükşehir alacağız
MHP Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Kemal Saraçoğlu ise” Biz secim stardı verirken biz bu secimi alacağız dedik ve şuan geldiğim nokta en az 5 ilçe ve büyükşehir olmak üzere çok büyük iddialı olduğumuzu bütün Şanlıurfalı halkı biliyor. Yaptırdığımız anketlerde de önde olduğumuzu biz de biliyoruz bütün Şanlıurfa’da biliyor.
Yıllarca Urfa’da elektrik sorunu ile yaşadık bazen günde 6 saat elektriklerimiz yanmadı Şanlıurfalı olarak hep sustuk, küçük kavşakları bazı basit meydan projeleri bizlere büyük projeler diye yutturmaya çalıştılar biz Şanlıurfalı olarak hep sustuk Ayakların baş başların ayak olduğu bir il yönetimi bir Şanlıurfa gördük biz Şanlıurfalı olarak hep sustuk.
Şampiyon takımın başkanını darbe ile indirdiler
Yıllar sonra Şanlıurfaspor’u şampiyon etmiş bir başkanı resmen darbe ile indirdiler biz Şanlıurfalılar olarak gördük hep sustuk sıra geldi Urfalıların itibarsızlaştırmaya ama artık susmayacağız 30 Mart’ta bütün Şanlıurfalılar olarak sandıkta gerekene cevabı vereceğiz buna dur diyeceğiz hiç kimse Şanlıurfalıları bundan sonra itibarsızlaştıramaz hiç kimse Şanlıurfalılardan büyük değildir.”dedi.
MHP katılan Doç Dr. Hasan Çece yaptığı konuşmada” Ak parti den aday adayı olduk süreç içersinde her zaman önde olmamıza rağmen son gün kirli kulislerle yenildik. Bu bizim gururumuz dokundu bizde parti içi demokratik hakkımızı kullandık ama maalesef kimseye bunu doyuramadık bizde halkımıza verdiğimiz sözümüzü tutmak için MHP Aday olduk bundan sonra Eyyüpiye için çalışacağız”dedi.
Konuşmalardan sonra Doç. Dr. Hasan Çeçe MHP’ye geçerek basın mensuplarına poz verdiler. MHP İl yönetimi ve adaylarla birlikte esnaf ziyareti yaptılar.
 MHP Eyyübiye Belediye Başkan Aday Doç Dr Hasan Çece
Doç Dr Hasan Çece 14 Mart 1977’de Eyyübiye ilçesi Tepe mahallesinde doğdu. Yavuz Selim İlkokulunu, Gazi ortaokulu ve Gazi Lisesini okul birinciliğiyle bitirdi. 1994 yılında girmiş olduğu üniversite sınavında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Tıp fakültesini 2000 yılında iyi dereceyle bitirdi. Aynı yıl girmiş olduğu tıpta uzmanlık sınavında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalında Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya hak kazandı. 2004 yılında Radyoloji Uzmanı oldu. 2004-2008 yılları arasında Şanlıurfa GAPEMAR merkezinde Radyoloji Uzmanı olarak çalıştı. Aynı yıllarda Şanlıurfa Tabip Odası Yönetiminde bulundu.  2008’de Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalında Yardımcı Doçent olarak göreve başladı. 2012’de Doçent oldu. Halen Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalında Anabilim Dalı Başkanı ve SHMYO Tıbbi Görüntüleme Program Başkanı olarak hizmet vermeye devam etmektedir. 60’ı yurtdışı olmak üzere 150’nin üzerinde yayınlanmış bilimsel makale ve bildirisi bulunmaktadır. Kendi bölümüyle ilgili yayınlanmış iki adet kitapta bölüm yazarlığı mevcuttur. Ulusal ve uluslararası bilimsel toplantılarda on iki adet sunum yapmıştır. Değişik sivil toplum kuruluşlarında gönüllü olarak hizmet vermeye devam etmektedir. Seçim bölgesinin içinde yaşamış, bölgenin kronikleşmiş sosyoekonomik ve kültürel sorunlarını yaşayarak bilen ve bunlara çözüm üretebilecek donanım ve heyecanla Belediye başkan aday olmaya karar verdi.  İngilizce, bölge dilleri olan Arapça ve Kürtçe’yi iyi düzeyde bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49