Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Özyavuz, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şanlıurfa Merkez ve kırsal mahalleri ziyaret eden Özyavuz, beraberinde İl Başkanı Mahmut Güneş ve partililerle birlikte yoğun bir tempoyla çalışıyor.
Ziyaretleri sırasında halkın teveccühüyle karşılaşan MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz Şehir merkezi ve merkeze bağlı mahallelerin ardından kırsal mahallelerde taziye ziyaretlerinde bulundu, akşam saatlerinde ise kendilerini davet eden kısa adı ŞUMAR olan Şanlıurfa Malatyalılar derneğine ziyarette bulundu.
Ziyareti sırasında dernek üyelerine hitap eden MHP MYK Üyesi Şanlıurfa Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“ Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Ülkemiz sıkıntılar içinde, sizler zaten bir çoğunuz esnafsınız ve yaşanan sıkıntılara vakıfsınız. Şanlıurfa’yı ve sorunlarını en az bizim kadar biliyorsunuz. Biz memleketimizde yaşayan insanları farklı memleketten olarak değerlendirmedik, Urfa’da yaşayan ve memleketimize hizmet eden herkesi hemşehrimiz bildik. Bu memleket için çalışıyor ve bu memleketin ekonomisine katkıda bulunuyorsak hepimiz biriz, kardeşiz demektir. Öncelikle hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Farklı şehirlerden gelmiş olsak da hepimiz bu coğrafyada yaşamımızı sürdürüyoruz. İnsanların nasibi neredeyse kendileri de oradadır. Önemli bir süreçten geçiyoruz, ekonomik olarak çok sıkıntıdayız. Özellikle esnafın sıkıntısını hepimiz biliyoruz. Şahit oluyoruz. Şanlıurfa turizm ve tarım şehri. Şehrimizde turizm neredeyse bitme noktasına geldi. Birçok esnaf arkadaşımızla konuştuğumuzda durum hiç de iç açıcı olmadığına şahit oluyoruz. Seçildiğimiz takdirde bu sorunları en aza indirmenin gayretinde olacağız. Sizlerden dua ve destek talep ediyoruz.”
Ziyareti sırasında seçime dair açıklamalarda bulunan Özyavuz ve beraberindekiler başka bir davete katılmak üzere Dernekten ayrıldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49