Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Özyavuz, “Şanlıurfa'yı kucaklayacak bir siyasi partiyiz“
Şanlıurfa'nın Harran İlçesi Köklü Aşiretlerinden Cumeli Aşireti Lideri Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Şanlıurfa MHP 1.Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz seçim startının yoğun bir ziyaretçi akını ile çalışma ofisinde verdi. Özyavuz, "dersimize iyi çalıştık iktidara geliyoruz" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Şanlıurfa MHP 1.Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz, MHP partisi olarak Şanlıurfa'da 12 tane birbirinden değerli kişilerle seçime gireceklerini belirten Özyavuz,"  İl başkanlığın koordinasyonunda ayın 19'dan itibaren sistematik bir şekilde Şanlıurfa, ilçe ve köylerde  seçim çalışmalarında olacağız bende 4  gündür çalışmalara başladım Yenişehir bölgesinde kendim için hazırladığım bürodan dışarıdan, ilçelerden gelen arkadaşlarımıza ev sahipliği yapıyorum.
"TEMSİLİ NOKTASINDA ŞANLIURFA'YA YANLIŞ YAPILDI"
Temseli noktasında Şanlıurfa'da çok önemli bir süreç büyük hatalar yapılmış yanlışlar yapılmış millete ve halka hiç bir zaman sormayan ve saygısı olmayan bir hükümet var,  bir parti yönetimi var ve bunlar temsilde adaletten bi haberler sürekli Şanlıurfa'da belirli bir kesimi temsil hakkı veriyorlar. Diğer kesimleri de yok sayıyorlar bu dönemde aynı şeyi yaptılar ben ilerde bunları hem görsel hemde yazılı basında tekrar gündeme getireceğiz. Ama ben bunu özellikle Şanlıurfalı kardeşlerime bir mesaj olarak  iletmek istiyorum Şanlıurfa AKP'ye mahkum değildir. Şanlıurfa 2 milyon nüfusu olan metropol bir kent şuanda tarım ve turizm'de Dünya'nın gözdesi  bu ülkede ve özellikle Şanlıurfa'da Türkiye'yi yönetebilecek bir sürü bir birinden daha değerli arkadaşımız var. Milliyetçi Hareket Partisi bütün Türk insanını bütün milletimizi bütün Şanlıurfa'yı kucaklayacak bir siyasi partidir. Biz hiç bir zaman insanları etnik gruplarına göre değerlendirmedik, bu ülkede yaşayan ve bu ülkenin vatandaşıyım diyen herkes Milliyetçi Hareket Partisinde gönül rahatlığıyla gelip politika yapabilir, siyaset yapabilir.
"ŞANLIURFA'DAKİ  VATANDAŞLARIN ÇEKTİĞİ SIKINTILARI DERSİMİZE İYİ ÇALIŞARAK EZBERLEDİK"
Siyasi partiler hizmet için bir araçtır, biz bu dönem Milliyetçi Hareket Partisi olarak Şanlıurfa'daki bütün vatandaşlarımızı çektiği sıkıntıları dersimize iyi çalışarak ezberledik. Tarımda, ekonomide, esnafın çektiği sıkıntılar yine sanayide kardeşlerimizin çektiği ve yine evlerinde ve tarım yaparken elektrikten dolayı çok sıkıntıya düşen kardeşlerimize 2002 yılında olan pamuk halen 1200 liraya satan çiftçimizi, memurumuzu, işçimizi  özellikle taşarın işçilerimizi ve yine mağduriyet sonucu arabalarını satmak zorunda kalan Akçakale gümrük kapısında bekleyen kardeşlerimiz, Suruç gümrük kapısı önünde kardeşsilerimizi, Ceylanpınar  kapısında bekleyen kardeşlerimiz ve sorunları çok iyi biliyoruz, çok iyi bir kadro ile geleceğiz iddialıyız Milliyetçi Hareket Partisi bu sene tüm Türkiye'de olduğu gibi Urfa'dada seçimin galibi olacaktır. Şimdi AK partisi halen hayat içersinde fakat halk bu sefer bunlara sukutu de gösterecektir ve Milliyetçi Hareket Partisini birinci parti yaparak Türkiye genelinde Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarında yer alacaktır" dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49