Öne Çıkanlar getirildi Yine Halkın İçinde boks restore mıllı bırlık ve kardeslık

Bu haber kez okundu.

Özyavuz Güven Tazeledi
Harran İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Harran İMKB Anadolu lisesi Konferans Salonu'nda yapıldı. Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Av. İbrahim Halil Yıldız, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek, Kemalettin Yılmaztekin, Halil Özcan, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Büyükşehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi, ilçe Belediye Başkanları, parti teşkilatları ile çok sayıda delege katıldı.
Kongre Delegeler tarafından Divan heyetinin kurulmasıyla başladı. Divana AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan Başkanlık ederken, Divan heyetine Yahya Topdağ, Mustafa Karaboğa, Mehmet Ayğat, ve Huriye Biter seçildi.
Divan heyetinin seçiminden sonra İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ardından konuşmalara geçildi. Harran ilçe teşkilatı ise şu isimlerden oluştu. Mahmut Özyavuz, Ali Aktaş, Abdullah Akkurt, Nuray Yıldız, Mehmet Türki Gündoğan, Ahmet Sezai Altundağ, Mehmet Reşat Şahin, Atilla Alkan, Mustafa Karaboğa, Mehmet Demir, Selma Karadeniz, Mehmet Ardan, Mehmet Salih Güvenç, Memduh Samgar, İdris Aydar, Memduh Kurt, İmam Çakır, Meryem Ceylan, Zekeriye Özdemir ve Sema Ergin

Anahtar Kelimeler:
UrfaHarranAk Partı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49