Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Özyavuz, “Düğünümüz, taziyemiz mezarımız bir“
MHP MYK Üyesi Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz Sancaktar Mahallesinde kendisi için hazırlanan davete katıldı. Beraberinde İl Başkanı Mahmut Güneş, Milletvekili Adayları, Ülkü Ocakları başkanı Mustafa Nargülü ve partililerle bir arada olan Özyavuz davet sırasında bir de konuşma yaptı.
Mahallelilere Akrabalarım diye seslenen MHP MYK Üyesi Milletvekili Adayı İbrahim Özyavuz neden akraba olduklarını da şu sözlerle ifade etti.
“ Akrabalarım diyorum ve bunu samimiyetle söylüyorum, çünkü aynı düğünde oynuyoruz, aynı taziyede oturuyoruz bizim canımız bir, kanımız bir, mezarlığımız bir.
Aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum beni gururlandırdınız. Bu toplantı bize sürpriz oldu, tamamen sizin gönlünüzden çıkan bir karar, bu yüzden de beni çok onurlandırdı. Sancaktar mahallesinde oturan herkes geçmişte bizim sürekli beraber olduğumuz, hemen hemen her gün görüştüğümüz kardeşlerimizsiniz ağabeylerimizsiniz. Ben hayata atıldığımda çocuklarımı sünnet ederken bile ilk bu aile aklıma geldi, ve benim çocuklarımın tek kirvesi var o da Hacı İbrahim Acar’dır. Biz bu yaşa gelene kadar çok zorlu yollardan geçtik ancak kendi coğrafyamızda bizden olanlara hiçbir zaman diklenmedik, her zaman saygı ve sevgi çerçevesinde görüştük. Ancak onlara haksızlık yapanların da karşısında dimdik durduk. Her zaman doğruyu savunduk, adil olmayı hayat tarzı olarak benimsedik. Ve inşallah bundan sonra da böyle olacak. Sizin desteğinizle, sizin göstereceğiniz yolda o doğrularla hareket edeceğiz. Şu anda karşınızda sizin emrinizde, çok kolay ulaşılabilecek olan bir Vekil adayı duruyor” dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49