Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Özelleştirildi şimdi düzen bekleniyor
Şanlıurfa’da belediyeye ait harabe dükkanlar ihale yoluyla vatandaşlara satıldı ancak dükkanların ne zaman düzene gireceği bilinmiyor.
Eyyübiye mahallesinde Eski mezat yolu olarak bilinen caddede harabe dükkanların ihale yoluyla vatandaşlara satılması çevredeki vatandaşları sevindirdi. Yıllarca belediyenin elinde olmasına rağmen harabe halinde olan dükkanlar, ihale yoluyla vatandaşlara satıldı. Vatandaşlara satılan dükkanların onarılıp, düzenlenmesi çevre rahat bir nefes aldırması bekleniyor. Harabe olması nedeniyle madde bağımlıların mekanı haline gelen dükkanlar, özel ele geçtiği için düzenlenmesi bekleniyor. Yaklaşık 1 ay önce ihale yoluyla vatandaşlara satılan dükkanlarda hala bir çalışma kaydedilmedi. Harabe dükkanlar, iddialara göre geceleri madde bağımlıların haline gelirken, gündüzleri de hayvan yetiştiricileri tarafından kullanılıyor. Dükkanların içerisini ve dış tarafındaki gölgelik yerler, hayvan yetiştiricileri tarafından kullanılıp, orada hayvan beslendiği için cadde üzerinde kötü kokular yayılıyor. Dükkanların bir an önce düzenlenip, hizmete sunulmasını isteyen bir vatandaş, “ Yıllarca belediyenin buraları düzenlemesini bekledik ama bir gelişme göremedik. Şimdi özel ele geçti, umarım bundan sonra düzene girer” ifadelerini kullandı.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49