Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan karakopru Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Özel Yetkili Mahkemeleri Kaldırmayı Hedefliyoruz
 Başbakan Erdoğan İran ziyareti öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Özel yetkili mahkemeleri kaldırmayı hedefliyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından Ruhani'yi ziyarete giden ve enerji dahil bir çok konuda temaslarda bulunacağını belirten Erdoğan uçağının kalkışından önce Esenboğa'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, "Özel yetkili mahkemeleri kaldırmayı kesinlikle hedeflemiş durumdayız. O dosyalar hangi mahkemelerde ise onları ağır ceza mahkemelerine aktarmış olmak suretiyle bu süreci kapatmış olacağız." dedi.

"ADALET BAKANLIĞIMIZ YENİDEN YARGILANMAYI DEĞERLENDİRİYOR"

Erdoğan, "Süreç içinde Adalet Bakanlığımız yeniden yargılanma konusunu değerlendiriyor. Çalışıyor. Ben bir şeyi söyleyebilirim. Özel yetkili mahkemeleri kaldırmayı kesinlikle hedeflemiş durumdayız. O dosyalar hangi mahkemelerde ise onları ağır ceza mahkemelerine aktarmış olmak suretiyle bu süreci kapatmış olacağız. Dolayısıyla 133 ağır ceza mahkemesi ile süreci sürdüreceğiz" diye konuştu

"ÖZEL MAHKEMELERİ KALDIRMAYI HEDEFLEMİŞ DURUMDAYIZ"

Başbakan Erdoğan, "TÜBİTAK olayı, hardiskler olayı bilirkişilerle alakalı. Kurumla alakalı değil. Doğrusu ben bu bilirkişilerin hazırladığı rapor ne içeriyor onu görmüş değilim. Şu anda henüz Ergenekon'la ilgili gerekçeli kararı görmüş değiliz. Bu konuyla ilgili bu konuda herhangi bir açıklama yapmamız da mümkün değil. Süreç içinde Adalet Bakanlığımız yeniden yargılanma konusunu değerlendiriyor. Çalışıyor." şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49