Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Özel Hastanelerde Para Hırsı
Şanlıurfa'da hastalanan bir esnaf özel hastanede doktor doktor gezdirildi,. Kalp krizi denildi, Beyin kanası geçiriyorsun denildi, sayısız tahlil yaptırıldı ama teşhis konulmadan gönderdi. Devlet hastanesine giden esnafa hemen teşhis konuldu verilen ilaçla iyileşti.
Türkiye'de son yıllarda sağlık sektörü büyük bir gelişme gösterdi.  Bununla birlikte Şanlıurfa'da özel hastaneler çoğaldı.  Özel hastanelerin çoğalması bazı maddi dezavantajlarının olması da kaçınılmaz oldu.  Şanlıurfa'da hastalanan  bir esnaf gittiği özel hastanenin acilinde 3 doktor dolaşarak sayısız tahlil yapıldı fakat hastalığın ne olduğu fark edilmedi.
Şanlıurfa'da özel hastanelerde acile başvuran hastalar sık sık katılım payı ve ilave ücret mağduriyeti yaşıyor. Hasta ya da hasta yakınlarına çok sayıda kâğıt imzalatılıyor. İmzaladıkları bu kâğıtlarla farkında olmadan, hastanın acil bir durumu olmadığını kabul edilmiş ya da acilden normal servise geçilmesine rıza gösterilmiş olunuyor. Bu durumda da hem katılım payı alınıyor hem de ilave ücret alınmış oluyor.
Üç farklı hastalık söylendi tahliller temiz çıktı
Şanlıurfa'nın Bahçelievler mahallesinde Bakkal esnafı olan Kemal Zengin, Şanlıurfa'da özel bir hastanede doktor doktor gezdirildiğini  sayısızı tahlil yaptırıldığını fakat hastalığının ne olduğu bulunmadığının belirten Zengin,"  On gün önce bir rahatsızlık geçirdim, aracı kullanmaz haldeydim mide bulantısı, baş dönmesi ayakta duramıyordum Özel bir hastanenin önünde aracımı durdurdum hastaneye gittim beni acile aldılar acilde muayene ettiler ardından hemen dahiliye'ye sevk etti. Dahiliye dedi senin beyin kanması geçirme riskin yüksektir tomografiye gönderdi. Tomografi'de Kalp krizi geçiriyorsun diyip Kalp Ameri çektirmeye gönderdi.Daha sonra iki filim dede bir şey çıkmadı. Daha sonra on yakın tahlili yaptılar Sigortalı olduğum halde 200 TL'ye yakın para aldılar. Her hangi bir teşhis koymadan beni gönderdiler, bu iki ilacı kullan dediler. On gün boyunca dükkanımı kapattım evde kaldım fakat iyileşme olmadı.
Özel Hastane Teşhis Koyamadı Devlet Hastanesi Hemen Teşhis Koydu
Bu sefer Devlet hastanesine gittim Doktor orada hemen teşhis koydu orta kulak kristal kayması varmış dedi. Bir ilaçla benim tedavimi düzeltti.
Sen Kalp Krizi Geçiriyorsun Yok Beyin Kanaması Geçiriyorsun O Korku Bana Yetti
Özel hastanede onca doktor doktor gezdirildi. 15 gün ilaç tedavisi verdi. Teşhis dahi koyulmadı 10 tahlil yapıldı bana sen kalp krizi geçiriyorsun yok beyin kanaması geçiriyorsun o korku bana yetti. Boşu boşuna o kadar ücret aldılar beni sedye ile götürüyorlar vezneye götür para yatır, sedye ile bir alt kata bir üst kata git gel yaptık. Daha sonra tekrar özel hastaneye gittim sizin bütün doktorlarınız bana teşhis koyamadı ben bu şekilde bir o yana bir bu yana gezdirdiniz on gün ilaçlarınız kullandım bana ne diye bu ilacı verdiniz dedim ,bana dedikleri doktor bilemez doktor sadece senin kafanda ne hastalık varsa bilemez filmini çeker tahmini bir ilac yazar devlet hastanesi onlar nasıl bildi. Devlet bunu takip etsin bunu bir araştırsınlar özel hastaneler vurgun yuvası olmasın" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49