Öne Çıkanlar sanlıurfa urfa Vali Erin urfahaber buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Özal’ın partisi Şanlıurfa’da yapılaşıyor!

Şanlıurfa’da yaşanan olumsuzluklar ve sıkıntılar şehir büyüdükçe devam etmekte. Özellikle yıllardan bu yana yaşanan yol, trafik ve park sorunu gibi durumlar hem vatandaşları mağdur ediyor hem de muhalefeti.

Anavatan Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Aslan, partisinin kentteki çalışmalarını ve yaşanan sorunları dile getirerek çözümü noktasında belediyelere seslendi.

‘’ 8 ASKERİMİZE RAHMET DİLİYORUM’’

Yaklaşık 8 yıldır Anavatan Partisi İl Başkanı olarak görev yapmaktayım diyen Anavatan Partisi İl Başkanı Halil Aslan; ‘’öncelikle sözlerime Suriye şehit düşen 8 askerimize Allahtan rahmet diliyor ailesine sabır diliyoruz. Dün üzüntülü bir olay yaşadık umarız bu son olur. Birde geçtiğimiz günlerde Elazığ ve Malatya’da yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz ailelerine sabır diliyoruz, yaralılara da acil şifalar diliyoruz’’ dedi.

‘’ ESKİ ANAVATAN’I YAŞATACAĞIZ’’

Başkan Aslan; ‘’Şanlıurfa Anavatan Partisi olarak şuan yaptığımız çalışmalarda yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden eski Anavatan partisi 1983 yılları nasılsa tekrar aynı şekilde devam edeceğiz. Türkiye genelinde 77 ilde Anavatan Partisinin temsilcilikleri var, 684 ilçemizde hazır. Partinin başında Genel Başkanımız İbrahim Çelebi var, onun önderliği ile şuanda her tarafta çalışmalarımız yürütülüyor’’ ifadelerini kullandı.

‘’ URFA’NIN 1 NUMARALI SORUNU YOL’’

İl Başkanı Aslan; ‘’Urfa’daki sorunların bir numarası olan ve gündemde olan yol sorunu. Park sorunu gün geçtikçe artıyor. Urfa’nın güzel bir nefes alması gerekiyor. Bunu belediyelerimizle, valimizle birlikte hep beraber çözmemiz gerekiyor. Doğu ve Güneydoğuda Urfa parmakla gösterilecek bir il ve bunun kıymetini bilmeliyiz. Kapalı pasaja gittiğiniz zaman küçük bir göbek var 3 yolu birbirine bağlayan alanda araçlar sürekli sıkışıyor. Büyük otoparkların yapılması gerekli, boş arazilerimiz var yeşil alanlar yapılabilir’’ dedi.

‘’ KOCAMAN ŞEHRİN TAKIMININ DÜŞTÜĞÜ DURUMA BAKIN’’

Bir diğer sorun Urfaspor diyen Başkan Aslan; ‘’Kocaman bir şehirde takımın düştüğü duruma bakar mısınız? Urfaspor’un Antep’ten, Malatya’dan, diğer yerlerden ne farkı. İlimizde birçok vekilimiz var her biri güzel bir destek verse, sahip çıksa, işadamlarımız başka şehirlere yatırım yapacaklarına Urfa’ya yapsa daha iyi olur’’ sözlerine yer verdi.

‘’ ANAVATAN YAKINDA URFALILARLA BULUŞACAK’’

Urfa’da açılış yapacaklarını ifade eden Başkan Aslan; ‘’Yakında Anavatan Partisi olarak Urfa’mızda güzel bir açılışımız olacak önümüzdeki ay. Tüm Şanlıurfa halkımızı, Genel Başkanımızın önderliğinde yapılacak açılışa bekliyoruz. Eski Anavatancıları, tekrardan il başkanlığımıza bekliyoruz. Rahmetli Turgut Özal bir görev vermişse, hizmet vermişse inşallah Allah’ın izniyle o hizmeti tekrar sunacağız. Kimin emeği geçmişse buyursun gelsinler, tanışalım inşallah tekrardan Anavatan eski haline dönecek, tekrar güzel bir Urfa’da hizmet sunulacak. Turgut Özal'ın yaptığı projeler göz önünde bulunmaktadır. Anavatan Türkiye’nin 77 ilinde kurulmuş bir parti şu anda 684 tane ilçemiz var, hepsi faaliyette eğer erken bir seçim olursa Anavatan ikinci sırada sunulacak. Şanlıurfalı olarak yönetim olarak her şeyimiz hazırdır, bizimkisi koltuk sevdası değil hizmet sevdasıdır. 1983'de Turgut Özal nasıl hizmet vermişse bizde öyle hizmetler vereceğiz’’ dedi.

‘’ KİMSENİN GÜCÜ TÜRK BAYRAĞINA YETMEZ’’

Türk Bayrağı konusundaki hassasiyetini dile getiren Başkan Aslan; ‘’En önemlisi devletimize, bayrağımıza, Türkiye cumhuriyetine sahip çıkalım. Birlik beraberlik oldu mu Türkiye’mizi kimse tutamaz, dünya genelinde Türkiye’nin etrafında bir sürü yamyamlar var. Yunanistan'da bizim Türk Bayrağımızı meclis içerisinde yırttılar. Kimse Türk bayrağını yırtamaz, kimsenin gücü yetmez yetemez de. Türk bayrağımızı her zaman her yerde şerefle taşıyacağımızı, göklerde dalgalanacağını, her tarafta olacağına eminiz. Türk bayrağı hiç bir zaman inmeyecek, bu bayrak bir şeref bayrağıdır. Türk bayrağını yırtmaları onların ayıbıdır ama bayrağımız hep göklerde dalgalanacak’’ ifadelerini kullandı.

‘’URFA VALİMİZ VE EMNİYET MÜDÜRÜMÜZ ÇOK DEĞERLİ’’

İl Başkanı Halil Aslan; ‘’Emniyet Müdürümüz Selçuk Doğuş’u daha önceden ziyaret ettik, çok değerli bir müdürümüzdür. Kendisi Şanlıurfa’nın güvenliği için birçok çalışma yapıyor kendisini tebrik ediyoruz. Sayın Valimiz Abdullah Erin'de bir numara seçilecek bir validir. Valimiz çok değerlidir onu bir yere göndermeyiz, hep burada bizimle kalsın, elimizden geleni yapacağız’’ ifadelerini kullandı.

i.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil YILDIZ 4 yıl önce

Başarılar diliyorum sayın başkanim ANAVATAN PARTİSİ YÖNETİM KURULU IL BAŞKANLIĞI HALIL ASLAN HALIL YILDIZ HAYIRLI AKŞAMLAR ŞANLIURFAM

Avatar
Şirin İrem Öztürk 4 yıl önce

Anadolu Türkün olduğu gibi
Fatihin Bizansı aldığı gibi
Okların kalkanı deldiği gibi
Bir ateş yakarsan,bu vatan senin

banner24

banner49

banner48