Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Otuz Yıl Sonra Köylerine Kavuşan Tutumlu Köylüleri
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, geçtiğimiz yıl Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de katılımıyla gerçekleştirilen Barış töreninin ardından köylerine dönen Tutumlu Köyü sakinlerinin davet üzerine, köylülerle bir araya geldi.
 
Barışın sağlanmasında ve köylerine dönmelerinde büyük emeği olan Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, 30 yıl aradan sonra köylerine yerleşen Tutumlu Köyü sakinleriyle Köy Odasında sohbet etti. Köylülerin talepleri dinleyen Vali Güvenç, yol sorunu konusunda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.
 
Vali Celalettin Güvenç’e burada Siverek Kaymakamı Hamza Erkal ve İl Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu eşlik ederken, Vali Güvenç’in bir sonraki durağı Hilvan ilçesi oldu.
 
Vali Güvenç, yol güzergâhında bir vatandaşın köy yolu talebini yerinde inceleyerek, yolun bir an önce yapılması için yetkililere gerekli talimatı verdi.
 
Kahvede vatandaşlarla sohbet
 
Hilvan’da yapımı süren Sentetik Çim Saha ve yüzme havuzu hakkında Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer’den bilgi alan Vali Güvenç, kısa süre içinde tesislerin vatandaşların hizmetine açılacağını söyledi.
 
Vali Celalettin Güvenç, Hilvan ilçesinde bir kahveye giderek burada vatandaşlarla bir araya geldi.
 
Vatandaşlarla sohbet eden Vali Güvenç, vatandaşın emrinde olduklarını, herkeste telefon numaralarının olduğunu ve vatandaşların kendisine ulaşabildiğini belirterek, karşılaşabilecek her türlü sıkıntılarda yanlarında olacaklarını dile getirdi. Vali Güvenç; “Boyun büküp sıkıntıya gerek yok. Milletin emrindeyiz. Devletin valisi olarak konuşuyorum. Hükümetin ve devletin temsilcisi olarak konuşuyorum. Milletin emrindeyiz. Bir devir kapandı, ayrım gayrım kalmadı” dedi.
 
“Ya çocuklarımıza çok güzel bir gelecek bırakacağız, ya da arkamızdan hiçbir şey yapmadan gitti diyecekler” şeklinde konuşan Vali Güvenç; iyi niyetle çalıştıklarını ve bunun da insanlar tarafından fark edildiğini kaydetti.
 
Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekiler kahvede vatandaşlarla sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48