Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Otogarda güvenlik tam tertibat
Şanlıurfa şehirlerarası otobüs terminali, sürekli güvenlik kameraları ve güvenlik görevlileri sayesinde kontrol altında tutuluyor.
 
Şanlıurfa şehirlerarası otobüs terminali, kamera sistemi sayesinde kontrol edilirken, meydana gelebilecek olası bir olaya karşı güvenlik personelleri hazırda bekletiliyor. Daha önce meydana gelen ufak çaplı olaylara anında müdahale ettiklerini belirten güvenlik şefi, yakın noktada bulunan polis noktasından da destek isteyebileceklerini söyledi. Güvenlik kameralarının sürekli kontrol altında olduğunu ve izlendiğini belirten güvenlik şefi, “bu zamana kadar öyle fazla bir olay meydana gelmedi. Meydana gelen ufak çaplı olaylara da anında müdahale ettik. Güvenlik personelimiz sürekli görevinin başında, aynı şekilde kameralar sürekli kayıtta. Şanlıurfa otogarında kesinlikle kimsenin bir şeyi kaybolmaz, hepsi kameraya kayıt oluyor. Daha önce burada meydana gelen hırsızlık olaylarını da kameralardan tespit edip, sahiplerine teslim ettik. Sadece olaylar için değil, otogar içerisinde bulunan her bir şeyi kontrol ediyoruz. Burada sorun çıkmaması için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.
 
Şehirlerarası otobüs terminalinde otogarın giriş çıkışları da kontrol altında tutuluyor. Otogara giren araçlar da bu şekilde kontrol edilebilirken, şüpheli görülen araç, kontrol ediliyor. Yakın noktada polis noktasının olduğunu anımsatan güvenlik şefi, “burada hiçbir şekilde olay meydana gelemez. Hem otogarın içini hem de girişini 24 saat kontrol ediyoruz. Bu nedenle otogara giren her araç kontrol ediliyor. Şüpheli görülen araca anında müdahale edilebiliyoruz. Polis merkezi de hemen yanı başımızda olduğu için ihtiyaç olursa polisten destek istiyoruz. Olabildiğince burada olayların yaşanmaması için çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın güvenliği için tüm personelimizle birlikte çalışıyoruz” şeklinde konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49