Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Otogarda Asker uğurlama

Şanlıurfa’da, seçim nedeniyle süreleri uzatılan 98/2 tertip asker adayları otogardan yakınları tarafından kışlalarına hüzün ve coşku eşliğinde uğurlandı. Şehirlerarası otobüs terminalinde çocuklarını askere davul zurna ile halay çekerek uğurlayanlar duygulu anlar yaşadı.

Asker adayları yakınları tarafından omuzlara alınarak “En büyük asker, bizim asker sloganları eşliğinden otobüslere taşındı. Yaklaşık bir saat öncesinden otogara gelen asker yakınları otogarda izdihama neden oldu. Arkadaşları ve yakınlarıyla vedalaşan asker adayları zılgıtlar ve ağıtlarla uğurlandı.

Vatani görevini yerine getirecek olmaktan dolayı gururlu olduklarını belirten asker adayları, "Bu vatan bizim. Bu vatan için askere gidiyoruz. Bu vatana olan borcumuzu ödemek istiyoruz. Gerekirse bu vatan için şehit olmaya hazırız. Bu bayrak için gerekirse kanımızın her damlasını akıtırız. Bazıları vatan borcunu parayla öderken, biz bu bedeli canımızla ödemeye gidiyoruz" dediler.

Anahtar Kelimeler:
Otogarda Asker Uğurlama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49