Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Otobüsler 24 Saat Çalışacak

Şanlıurfa'da toplu taşımada 24 saat hizmet dönemi başladı. Kentte en çok yolcunun taşındığı 5 hatta otobüsler sabaha kadar çalışacak. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Şanlıurfa’nın merkezi noktalarına koyduğu seferler ile vatandaşlara gece yolculuk yapma imkanı sunuyor. Şanlıurfalı vatandaşların huzur ve güvenli bir şekilde evlerine ulaşması için 5 farklı hatta 5 araç, gece 12 ile sabah 06.000 arasında hizmet veriyor. Akabe-Toki, Eyyübiye Hastanesi, Karaköprü, Osmanbey ve Balıklıgöl seferleriyle 5 hatta gece seferleri düzenleniyor.

Gece hizmet veren toplu ulaşım araçları şöyle: 33G Akabe Toki, 43G Eyyübiye Hastanesi, 73G Karaköprü, 90G Osmanbey, 63G-Balıklıgöl araçları hizmet verecek.

00:30 Emirgan aktarma merkezi kalkış

01:00 Hat sonu kalkış

Saatlerinde başlayan ve sabah

04:30Emirgan aktarma merkezi kalkış

05:00Hat sonu kalkış

Olmak üzere saatte bir seferlerimiz devam etmektedir.

63GBalıklıgöl

00:15 Emirgan aktarma merkezi kalkış

00:30 Hat sonu kalkış

Saatlerinde başlayan ve sabah

05:15Emirgan aktarma merkezi kalkış

05:30Hat sonu kalkış

Olmak üzere 30 dakikada bir seferlerimiz devam etmektedir.

MOBİL URFA ULAŞIM REHBERİ İLE ULAŞIM DAHA KOLAY

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen Mobil Ulaşım Rehberi uygulaması Şanlıurfalı yolculara otobüslerin duraklardan geçiş saatlerini bildiriyor. Akıllı Durak uygulamasını akıllı telefonlarına yükleyen kullanıcılar, konum bilgilerini paylaştıklarında harita üzerinde çevrelerinde bulunan durakları ve bu duraklardan geçen tüm otobüs hatlarının tahmini geliş saatlerini, otobüsün harita üzerindeki konumunu gerçek zamanlı olarak görebiliyor. Arama işlemi sonunda seçilen hatta ait güzergâh harita üzerinde görülürken, hattın uğradığı durak bilgileri, hattın sefer tarifesi, hangi durağa ulaşılacağı gibi toplu ulaşımı kolaylaştıracak bilgilere hızla erişilebiliyor.

Anahtar Kelimeler:
UrfaBuyuksehırOtobusBelsan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48