Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Otobüs Seferleri Vatandaşları Sevindirdi
Naci ÇETİNDAĞ
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesi Yardımcı mahallesine sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa Belediye otobüsü ücretli yolcu taşıyor.
Yeni Büyükşehir Yasası ile sınırları genişleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, sınırlarına giren köylere belediye otobüsleri ile hizmet vermeye başladı. Merkez ve taşra ilçelere bağlı köylere başlatılan otobüs seferleri ise köyde ikamet eden vatandaşları sevindirdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama BELSAN'ın başlattığı otobüs seferlerinde; Şanlıurfa merkeze bağlı köylere günü birlik Sabah ve Akşam olmak üzere  belediye otobüsleri seferleri düzenleniyor.
Konuyla ilgili konuşan mahalle vatandaşları , şu an Yardımcı mahallesi kadar otobüsler seferleri düzenleniyor, bu seferlerin çoğalması ve diğer mahallere kadar çıkarılmasını istediklerini ifade ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48