Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

“Otoban Bağlantı Yolu İle Sanayi Arasında 25 Kilometre Var”
Akabe çıkışı, toki karşısında bulunan küçük sanayi sitesi, daha doğrusu evren sanayi sitesi ile ilgili hayati önem taşıyan otoban yol bağlantı sorunu hala devam etmektedir. Önceleri şehir içinde olan ancak A.Eşref Fakıbaba’nın birinci döneminde belediye başkanın şehir merkezinde bulunan sanayi sitesi esnafını bir türlü sorunu bitmiyor.
 
Evren Sanayi Esnafı Salih Aslan” Ben oto sanayi esnaf iyem Bizde çevre yolları olmadığı için işlerimiz biraz kesat eskiye göre vatandaş artık lüks araca biniyor. Birde eski sanayide faaliyet olduğu için vatandaş oraya gittiğinden bizim işlerde düşme oluyor.  Bizler yetkililerden çevre yolların biran önce bitirilmesini istiyoruz dedi”
 
Ali Aslan Yedek parçacı esnafı” Ben burada yedek parça işi ile uğraşıyorum iş yönünden biraz sıkıntımız var işler düşük olduğundan ajanda işinde parça satamıyoruz. Bizim en büyük eksikliğimiz çevre yolunun daha bitirilmemsidir. Köyden gelenler için burası uzak birde çevre yolu olmadım mı vatandaş gelmiyor. Birde eskisi gibi değil vatandaş çoğu yeni araçlar alıyor eski araç sayısı azaldı. İşler yazın düşüyor kışın birazcık oluyor dedi”
 
Demir oto yedek parça sahibi Ali Demir” Ben burada büyük araçlar üzerinde yedek parça işi yapıyorum,  Eski sanayi sitesi yerler daracıktı burası geniş şimdi işler durgun ama inşallah ileriki günlerde işler açılır. Sağ olsun yetkililer şuanda çevre yollar ile ilgilenmeye başlandı çevre yolları yapılıyor. Bizim sıkıntımız yol düzeltimi işlerimizde olur. Bizde büyük araç olduğu için işler yazın daha iyi olur.
 
“Otoban Bağlantı Yolu İle Sanayi Arasında 25 Kilometre Var”
 
Arapoğlu Dizel tamircisi Ahmet Usta”  2000 dönemlerinde işlerimiz iyiydi ama şimdi buraya geldi çevre yolları da bitmediği için işlerimiz kısıtlandı. Şuanda büyük araçlarda sanayi gezseniz çekiç sesi duy yamasınız, bizim durumla ilgilenen yok bizim en büyük eksiğim çevre yolu olmadığından araç gelemiyor kamyoncu yol üstüne Gaziantep, Osmaniye’ye gidiyor. Otobandan sanayi’ye giriş yok zaten trafik bile araçları tutuyor girmesinler diye  Kantar koyulmuş bir hatası yüzünden araç sanayi’ye giriş yapamıyor. Otoban ile sanayi arasında yaklaşık 25 kilometre var kamyoncu esnaf uzaklıktan dolaya da gelemiyor. Bizim iş yapabilmemiz için otobandan bize yakın bir yol verilmesi lazım çevre yollarımız bitmesi gerekir biz yetkililerden çözüm bekliyoruz dedi” 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48