Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Oto yıkıma esnafında yoğunluk
Oto yıkamacılarda 'Korona' yoğunluğu Oto yıkamacılarda Korona virüs mesaisi Türkiye'de görülen Korona virüsü vakalarının ardından, Şanlıurfa’da birçok vatandaş oto yıkamacıların yolunu tuttu.
Korona virüs korkusu toplu taşıma araç kullanımını azaltırken virüsten korunmak isteyenler şahsi araçlarını kullanmaya başladı. Bu da virüse karşı hijyenik temizlik yapan oto kuaförlerdek iş yoğunluğunu arttırdı. Dünya üzerinde yaklaşık 120 ülkede görülen korona virüsün Türkiye'de de görülmesi üzerine alınan tedbirlere ek olarak kendi tedbirlerini de alan vatandaşlar, araçlarıyla oto yıkamacıların yolunu tuttu. Korona virüse karşı birçok alanda yapılan dezenfekte işlemlerini araçlarında uygulamak isteyenler oto yıkamacıların önünde sıra oluşturdu.
Şanlıurfa’da faaliyet gösteren, oto yıkama esnafı ihtiyaç doğrultusunda tedbirlerini alarak araçlarda virüslere karşı koruyucu temizlik hizmetine başladı.
Oto yıkama esnafı, “Corona virüsü vakalarından sonra müşterilerimiz araba daha sık yıkatmaya başladı. Araçlarda özellikle hem iç hemde dış temizlik yapılıyor. Ayrıca özel ilaçlarla araçları dezenfekte ediyoruz”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49