Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Oto alım satımda işler kesat
Mustafa Bayar
Şanlıurfa oto alım satım sitesinde 15 temmuz darbe girişimi ve  otomobildeki artış ikinci el otomobil piyasasına da yansıdı. Fiyatlar yüksek, satışlar durgun. Sektördeki hareketlilik durma noktasına geldi.
Haliliye ilçesi Cumhuriyet caddesinde bulunan oto alım sitesinde  İkinci el otomotiv sektöründe doğu'da meydana gelen olayları birlikte 15 Temmuz'de meydana gelen darbe girişimiyle birlikte ikinci el otolarda büyük bir durgunluk meydan geldi.
Doğu ve Güneydoğu'da yaşanan terör olaylarından dolayı bir süredir iş yapamayan oto galebeci esnafı, 15 Temmuz'da gerçekleştirilmek istenen darbe girişimiyle daha da zor günler yaşamaya başladı.
Güneydoğu’da yaşanan terör olayları ve 15 Temmuz darbe girişimi ikinci el araç piyasasına vurdu. Şanlıurfa’da otomobil alım ve satımları durma noktasına geldi. Oto Galerici Mahmut Yıldız, "ikinci el araç piyasasının yaşanan olaylar nedeniyle çok durdu, esnafın kepenk kapatmaması için bölgedeki olumlu havanın yakalanması gerekir. Ayrıca satış olmamasına rağmen ikinci el araçlarda fiyatlar çok yüksek Şu anda esnaf perişan durumda. Satışlar sıfırın altına düşmüş, Vatandaşlar ne araç satıyor, ne de araç alıyor. İnsanlar elindeki hazır parayı altına yatırmaya başladı. Durum böyle olunca satışlar durdu. Her yıl yaz ayında çok güzel satış olurdu özellikle çiftçiler alış verişlerini yaz yapardı ama şuanda gelen kimse yok"diye konuştu

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49