Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Oto alım satım sitesinin akıbeti ne oldu!
Şair Nabi Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bulunan Oto Galericiler sitesinde Yılan hikayesine dönen taşınması hakkında ne yetkililerden nede oto alım satım esnafından her hangi bir açıklama gelmedi. Araç trafiğin yoğun olduğu caddede ayrıca oto Galericiler sitesinde yaşanan oto yıkama sıkıntısı bir türlü çözüme kavuşturulamadı. Cadde üzerinde bulunan birçok galerici, satışa sundukları araçları gelişi güzel yıkayarak çevre kirliliğine ve çirkin görüntülerin ortaya çıkmasına neden oluyor
Şanlıurfa oto-alım sitesi kurulduğunda Türkiye’nin ilk galerisinden birisidir. 1986 yılında site yapıldığında çevresinde bina yoktu,Belirli bir zamandan sonra konutlar yapıldı Şanlıurfa Valiliği, Adliye, İş-KUR ve diğer kamu kurum ve kuruluşları yer aldı,site şehir merkezinde kaldı. Yaklaşık  5 yıl önce 252 dönümlük bir arazi milli emlaktan  tahsis edildi. Evren Sanayi ile Akçakale yolu arasında  tahsis edilen yere çalışmalar başladı. 300 adet oto alım sitesinde çalışmalar Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin girişimiyle birlikte  altyapı ve yol sorunun çözüldü. Ekim ayında açılması planlana sitede Ocak ayı gelmesine rağmen hala bitirilmemesi tepkilere neden oldu.
Kentin en gözde yerinde bulunan fakat alan yetersizliği nedeniyle de iç içe olan oto alım sitesi esnafı, Belediyenin söz verdiği yeni oto alım sitesinin biran önce açılmasını isteyerek, yeni yerlerine taşınmak istediklerini söylediler. Yılan hikayesine dönen alım satım sitesinin taşınması ile birlikte bölgede derin bir nefes alacak, oto alım sitesi esnafı ise yeni yerlerinde rahatlamış olacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49