Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Oto Alım Satım Sitesi Taşınıyor
      Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa’da kent merkezinde yer alan ve önümüzdeki aylarda yeni yerlerine taşınmaları kararlaştırılan Oto Alım Sitesi’ni gezdi, esnafın dilek ve temennilerini dinledi.
      Şanlıurfa Valiliği, Adliye, İş-KUR ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarının yer aldığı bölgede bulunduğu için trafik yoğunluğundan, görüntü kirliliğine ve birçok olumsuzluğa neden olan oto alım satım sitesinin taşınıyor olmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Fakıbaba, esnafla bir araya geldi, dilek ve temennilerini dinledi. 
          Fakıbaba “Şanlıurfa’nın en önemli projelerinden biri olan Oto Alım Satım Sitesi’nin yeni yerine taşınması bizleri sevindiriyor. Bu bağlamda Belediye olarak Oto Alım Satımcı esnafı ile görüşmelerimiz sürüyor. Çok daha güzel çok daha rahat bir mekâna taşınmaktan mutlu olan esnafımıza yeni yerlerinde bol kazançlar diliyor, Oto Alım Sitesi Dernek Başkanı Mustafa Doğanlar ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.
     Oto Alım Sitesi Dernek Başkanı Mustafa Doğanlar ise yaptığı açıklamada Şanlıurfa olarak örnek bir proje hazırladıklarını kaydetti.
    Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Bakan Faruk Çelik ve projede emeği geçen diğer bürokratlara teşekkür eden Doğanlar, taşınma işleminin 8 ayda tamamlanacağı müjdesini verdi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49