Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

OSM’den şok eden açıklama…
 Paralel yapıya finansal destek sağladığı iddia edilen ve bu yıl başında SGK anlaşma kapsamından çıkarılan Özel OSM Hastanesi işçilerini işten çıkartı.
2008 yılında kentte hizmete açılan özel OSM Ortadoğu Hastanesi, bu yıl başında SGK kapsamı dışında bırakıldı. Bunun üzerine hastane isim ve yönetim değişikliğine gitti. SGK anlaşma sağlamayınca başka bir özel hastane ile anlaştı. Ancak buna rağmen SGK tarafından sözleşme yapılamayan OSM Hastanesinin, küçülmeye gideceği belirtildi.
Konuyla ilgili OSM Hastanesinden yapılan açıklamada şunlara yer verildi;
“01.01.2016 tarihinden itibaren Hastanemizin SGK Anlaşması tek taraflı olarak yenilenmemiş ve hastanemiz bu tarihten itibaren ücretli hasta bakarak hizmet vermeye devam etmiştir.
Bu süre içinde tüm personelin özlük hakları özenle korunmuş maaş ödemeleri karşılanmıştır. Sorunun çözümü için de, ilgili resmi kurumlar nezdinde ve ülkemizin sektöründe önde gelen kurumları ile çeşitli girişimlerde ve görüşmelerde bulunulmuştur. Fakat 12.02.2016 tarihi itibariyle yapılan tüm bu çalışmalar sonuç vermemiştir.
Mevcut şartlarda yaklaşık 800 personel ile hastanemizin devam edemeyeceği aşikardır. Bu nedenle hastanemiz küçülmeye giderek sadece ana branşlarda hizmet vermeye devam edecektir. Bu süreçte bize şartsız destek veren tüm personelimize ve halkımıza sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi sunarız.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”
Bu arada OSM Hastanesinde çalışan yüzlerce personelinin işine son verildiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49