Öne Çıkanlar 1 yaralı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi urfa haber

Bu haber kez okundu.

Osmanlı Turan Ocakları Şanlıurfa İl Başkanlığı Kuruldu

AK Parti ve MHP ittifakına desteği ile bilinen Osmanlı Turan Ocakları'nın Şanlıurfa İl Başkanlığı geçtiğimiz gün gerçekleştirilen yönetim kurulu ile göreve başladı. Vizyonunu bir yandan 'siyaset Üstü' bir hareket olarak tanıtırken, bir yandan da 'Kara Devirdeki AK Osmanlıyız' sloganı ile yola çıkan Osmanlı Turan Ocakları'nın Şanlıurfa İl Başkanlığı Perşembe günü gerçekleştirilecek açılışla yoğun bir katılımı aynı çatı altında buluşturacak.

Çoğunlukla Başkanlık Sistemi ve Yeni Anayasayı savunan görüşleri ile ön plana çıkan Ocağın Şanlıurfa İl Başkanı ise Mustafa Açma oldu. Perşembe günü gerçekleştirilecek açılışa tüm şehir halkını davet eden Açma, yaptığı kısa değerlendirmesinde “Birlik Kardeşlik ve Dayanışma bizim için vazgeçilmezimiz olacaktır. Bizler Osmanlı Turan Ocakları olarak Türkiye genelinde başlattığımız Birlik, Kardeşlik ve Dayanışmamızı Şanlıurfa'mızda da sürdüreceğiz. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizlere gönül veren tüm dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49