Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Ormanlık Alana Yeni Fidanlar Dikildi
Halk Sağlığı Müdürlüğünün girişimleriyle, Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Harran Üniversitesi, Orman Müdürlüğü, Defterdarlık, İl Sağlık Müdürlüğünün de aralarında bulunduğu 18 kamu kurum ve kuruluşu tarafından Harran Üniversitesinin ev sahipliğinde fidan dikimi gerçekleştirildi.
Bir bayram havasında gerçekleştirilen etkinlikte yaklaşık 20 dönümlük alana 1000 fidan dikildi.
Ormanların gelecek nesillere bırakılacak en büyük miras olduğunu söyleyen Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd.Doç.Dr. Mehmet Akif Nacar, ormanların ülkenin akciğeri  ve  en büyük zenginliği konumunda olduğunu ifade ederek her ağacın bir oksijen kaynağı oluşturduğunu anımsattı.
Harran Üniversitesi Rektörlüğü adına etkinliğe ev sahipliği yapan üniversite Genel Sekreteri Nacar; “Ülkemizin ormanları ve ağaç varlığımız, tüm halkımızın ortak değeridir. Bu nedenle ormanların herkes tarafından sahiplenilmesi ve korunması gerekmektedir.  Böyle güzel bir günde ve çok güzel bir sosyal sorumluluk projesinde biraraya gelmemiz mutluluk verici bir durum. Bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir” diyerek memnuniyeti dile getirdi.
Etkinliğe katılım gösteren kurum yetkilileri daha sonra açılmış olan çukurlara fidan dikimi gerçekleştirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49