Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Organizede Elektrik Sorunu
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, KOSGEB Toplantı Salonunda Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmelerde yaşanan elektrik sıkıntılarıyla ilgili işletme sahipleri ve yetkililerle bir toplantı gerçekleştirdi. 
Vali Celalettin Güvenç, toplantı öncesinde 2. OSB’de Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in talimatlarıyla yürütülen üst yapı ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemelerinin ardından KOSGEB’deki toplantıya katılan Vali Güvenç, elektrikle ilgili yaşanan sıkıntıların sebeplerine yönelik yetkililerden bilgi aldı. Sanayicilerle fikir alışverişi şeklinde sürdürülen toplantıda TEİAŞ tarafından gerekli bütün çalışmaların yapıldığı, buna rağmen yaşanan dalgalanmaların işletmelerin elektrik tesisatlarından kaynaklanabileceği üzerinde duruldu. TÜBİTAK’tan gelen yetkililer tarafından bu dalgalanmaların giderilebilmesi için işletmelere filtreleme sistemlerinin kurulması gerektiği belirtildi. 
Yaşanan sıkıntıların giderilebilmesi için yönetimin olduğu kadar işletmelerin de üzerine düşen görevler olduğunu belirten uzmanlar, işletmelerin tesisatlarında sıkıntıların olup olmadığının kontrol edilmesi gerektiğini belirtti. 
Toplantıya Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra; Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Şutso Başkanı Sabri Ertekin, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Dedaş İl Müdürü Aziz Gündüz, Tübitak yetkilileri, elektrik mühendisleri ve sanayiciler katıldı.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49