Öne Çıkanlar Vali Erin trafık kazası memurlara ve işçilere toplu para iadesi müjdesi geldi. abıt demır oto alım satım

Bu haber kez okundu.

Onlarında Hakkı! Doyasıya Eğlendiler

Şanlıurfa Zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam derneği, 135 engelli ve refakatçisi ile birlikte Mersin'in Kızkalesi ilçesinde 7 gün boyunca tatil yaptı. Kızkalesi'nde tatil yapan engelli ve refakatçileri denizin keyfini çıkartıp, Türkü söyleyip göbek atıp sosyal aktivitelerde bulundular.

Çeşitli yaş ve engel türünden oluşan 135 kişi gün Kızkalesi plajında denize girerek serinleme fırsatı buldu. İlk defa denize girmenin heyecanını yaşayan engelli bireyler bu organizeyi yapan kişilere teşekkür ettiler.

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu ,“Engellisine sahip çıkan toplum gelişmiş toplumlardır. Engelli insanlara sahip çıkmak sosyal sorumluluğun yanı sıra bir insanlık görevidir. Zihinsel engelli ve aileleriyle birlikte 135 kişi Haliliye Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat’ın destekleri ve Şanlıurfa Valimiz Abdullah Erin'inin katkıları ile Mersin’in Kızkalesi’nde " Haliliye Belediyesi Fatih Deniz Sosyal Gelişim Deniz Eğitimi Kampı Kültür Gezisi Projemizi " kapsamında 7 günlük tatil taptık, Engellerimiz bütün engelleri aşıp 7 gün boyuncu deniz, sosyal aktivitelerle birlikte doyasıya eğlendi. Bu gezimize katkı Sunan Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Canpolat’a teşekkür ederim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman özmen 5 yıl önce

Bu gezide emeği geçen başta dernek başkanımız bedih satoğlu ve ekibine Haliliye ilçe başkanımız sayın mehmet canpolata ve sayın valimize teşekkür ediyorum

banner24

banner49

banner48