Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Onlar Tatile Çıkıyor
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği bir kaç yıldır başlattığı 'Sosyal eğitim ve deniz eğitim kampı kültür gezisi' kapsamında bu yılda Haliliye Belediyesinin katkılarıyla 130 kişiyi tatile gönderecek.
Şanlıurfa Zihinsel engelliler rehabilitasyon ve istihdam derneği, 130 engelli ve refakatçisi ile birlikte Mersin'in Kızkalesi ilçesinde 10 gün boyunca tatil yapacak. Engelliler Kızkalesi'nde çeşitli aktivitelerde eğlenme imkanı bulacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği başkanı Bedih Satıoğlu," Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği olarak; her yıl olduğu gibi bu yılda Haliliye Belediye Başkanlığı üyelerimizi Sosyal eğitim ve deniz eğitim kampı kültür gezisine gönderecek olması, Haliliye İlçe Belediye Başkanı Sayın Mehmet Canpolat ve ekibi Engellileri sahiplenmesini açığa çıkartmıştır. Sayın Belediye Başkanımız Canpolat'ın gelmesi ile yaklaşık 130 engelli ve refakatçisinin On günlük tatile gidecekler, sayın Canpolat Başkanı ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu yıl Ramazan Bayramında vefat eden engellimiz Fatih Deniz'in anısına; bu yıl Kültür gezimizin adını Haliliye İlçe Belediye Başkanlığı, Fatih Deniz sosyal gelişim ve deniz kampı kültür gezisi olarak gerçekleştireceğiz"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48