Öne Çıkanlar baskan sanlıurfa Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı karakopru Şanlıurfada 11 bin 230 polis ve jandarma seçimde görev alacak

Bu haber kez okundu.

Önen’dan Ruha-Der’e ziyaret
- AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, Ruha Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Eğitim ve Kültür Derneğini (Ruha-Der) ziyaret etti. Önen, Dernek Başkanı Müjdeci’den dernek faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.
     AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen’e Danışmanları Cemal Sofuoğlu, Müslüm Abacıoğlu, Halil Kaya, Kadir Hatipoğlu, Kayhan Güllüoğlu, Mehmet Nimetoğlu, Mehmet Ulutatar ve Zeki Kurt eşlik ettiler.
     Milletvekili Emin Önen ve arkadaşlarını Dernek Başkanı Murat Müjdeci ve Başkan Yardımcısı M.Salih Samak, Yönetim Kurulundan Vedat Savaş ile Abdulbaki Akın karşıladılar. 
     Ziyarette Dernek Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra, Şanlıurfa’nın Kanaat Önderlerinden olan Molla Salih Turgut hazır bulundular.
     Şanlıurfa’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Ruha Der Başkanı Müjdeci; “Şanlıurfa Valiliği koordinasyonunda derneğimiz tarafından yürütülen Altın Beyinler Etüt Merkezi, Kalkınma Bakanlığı SODES kapsamında finanse edilen bir proje. Projede 230 dezavantajlı ve yoksul öğrenciyi SBS sınavına hazırladık” diyerek, Dernekte yapılan öğrenci çalışmaları ve şuan inşaatı devam etmekte olan Suffe Mescid ve Kültür Merkezi, Bediüzzaman Said Nursî Külliyesinden de bahsetti.
     Önen, Şanlıurfa’da yapılan çalışmalarda Bakan Faruk Çelik’in etkin rolünden bahsetti. Ayrıca barış sürecinde Şanlıurfa’nın bütün Güneydoğu Anadolu Bölgesinin kurtuluşu için bir model olduğunu, aynı zamanda hem manevi hem kültürel hem de sosyal açıdan önemli bir merkez olduğunu belirterek, yapılan çalışmalarda Şanlıurfa’nın ayrıcalıklı tutulması gerektiğine de değindi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49