Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Önen, “Önemli olan hizmet“
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen ve Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, Haliliye teşkilatını ziyaret etti. Daha sonra hep birlikte esnaf ziyareti yapılarak AK Partiye destek ve dua talebinde bulunuldu.
Önen ve Süslü’ye Haliliye İlçe Başkanı Mehmet Canpolat,AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Kayral, Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Belediye Meclis üyeleri Mehmet Nimetoğlu ve Vildan Gönüllü Çelik ile Haliliye Yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları üyeleri eşlik etti.
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenterler Asamblesi (AGİTPA) toplantısı için gittiği Danimarka dönüşü geldiği Şanlıurfa’da babasının da vefatı nedeniyle kısa süre ara verdiği seçim çalışmalarına devam eden AGİTPA Türk Gurubu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdülkadir Emin Önen, beraberinde Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü ile birlikte Haliliye ilçe teşkilatını ziyaret ederek Başkan Mehmet Canpolat ve Yönetim kurulu üyeleri ile Kadın Kolları Başkan ve Yönetim kurulu üyeleriyle istişare toplantısı yaparak deneyimlerini anlattı, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Kendisinin aday olmamasına rağmen AK Partiye ve 11. sıra adayı Yıldız KonalSüslü’ye destek amacıyla da olsa onunla birlikte Haliliye teşkilatında Kadın Kollarıyla istişare toplantısı yaptı.
Toplantıda konuşan Milletvekili Önen, her seçimin çok önemli olduğunu belirterek, “Gerçekten her seçim çok önemli. Oy verme konusuna gelince de kimin aday olduğu veya olmadığı hiç önemli değil. Önemli olan hizmetin nereden ve kimden geldiğini, en önemlisi de ülkemizin istikrarına bakmak lazım. Kısaca memleket meselesi olduğunu bilerek çocuklarımızın geleceğini düşünerek ona göre çok çalışmalı ve oyumuzu vermeliyiz” dedi.
Daha sonra Haliliye bölgesinde esnaf ziyaretinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49