Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Önen, Enerji şirketini ziyaret etti

Özellikle Çin ve Türkiye arasında her alanda işbirliği yapma ve bu işbirliklerini geliştirme gayreti içersinde olduğunu belirten Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi A.Emin Önen, “Bugün Pekin’de dünyada temiz enerjinin yaygınlaştırılmasını hedefleyen Küresel Enerji Bağlantısı Gelişimi ve İşbirliği örgütü GEIDCO’yu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Dünyanın 40 farklı ülkesinden 360 üyesi bulunan GEIDCO, UHV ve akıllı elektrik şebekeleri ile yenilenebilir enerjinin yaygınlaştırılması yoluyla küresel düzeyde temiz ve sürdürülebilir enerjiyi hedefliyor” dedi.

Büyükelçi Önen, daha sonra Pekin’de inşa edilmesi öngörülen 4. Diplomatik bölgeyi ziyaret ederek Çin Dışişleri Bakanlığı yetkililerinden bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49