Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Önen, büyük yatırımlar oldu
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, Peygamberler şehri Şanlıurfa’nın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın gönlünde farklı bir yeri olduğunu belirterek, Şanlıurfa’ya yatırım yapılmasında sınır tanınmadığını söyledi.
 
Her alanda yatırımın gerçekleştiğini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Emin Önen, “Sağlık alanında yapılan onlarca yatırımın yanında yeni onlarca yatırım da sürüyor. Şimdi bin 700 yataklı 5 yıldızlı bir hastahane daha Şanlıurfa'ya kazandırılacak. Şanlıurfa'ya sağlık alanında son 12 yılda yapılanlar ve projesi hazırlananlar bir devrim niteliği taşıyor. Turizm alanında Tarihin sıfır noktası olarak tabir edilen Göbeklitepe 2011 yılında UNESCO'nun Dünya Miras Geçici listesine kaydedildi. Yapılan yatırımlarla turistlerin ilgisini çeken Göbeklitepe, Şanlıurfa'ya daha çok turist çekmeyi başardı. 2002 yılına kadar sadece 36 bin kişi konaklarken bugün bu rakam 152 bine yükseldi. Gençlerimizin spor yapması için 12 yılda yapılan yatırımlar ile Şanlıurfa’da, 2002 yılında bin 692 olan sporcu sayısı 2013 yılında 8 kattan fazla artarak 13 bin 425’e ulaştı. Şanlıurfa 2007 yılında doğalgaza kavuştu. TOKİ tarafından 7 bin 267 konut yapıldı. Sosyal yardım programı çerçevesinde eşi vefat eden 8 bin 685 kadına maaş, yoksul 560 bin vatandaşımıza sağlık güvencesi sağlandı. 43 bin 657 yaşlı ve engelli vatandaşımıza ise evde bakım maaşları bağlandı” dedi.
 
Bu başarı Başbakanımız Erdoğan'ındır
 
Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'ye kazandırdığı iş ahlakı ile bu yatırımlar yapılıyor diyen Emin Önen, ‘Toplum Yararına Çalışma’ programı kapsamında en çok istihdamın da Şanlıurfa'da yapıldığını hatırlatarak şöyle dedi;
 
“11 bin vatandaşımıza Şanlıurfa'da iş verildi. İş sahibi olmak isteyen ancak istihdam edilmesi konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza iş imkân sunduk. Verilen sözlerin hemen yerine getirilmesi, artık bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan klasiği olarak biliniyor. Bu ahlakı bu ülkeye kazandıran Başbakanımıza bu ülke çok şey borçludur. 30 yıllık terörü bitirip, üniversitelerde Kürtçe Enstitüleri, okullarda Kürtçe eğitimin önünü açtı, Kürtçe ve Arapça Televizyon bu dönemde halkımıza sunuldu. ‘Önce millet, sonra devlet’ anlayışını getirdi. Ülkesini, milletini bu kadar sevip, sayısız hizmetler yapan Başbakanımıza 10 Ağustos'ta bir kez daha teşekkür edelim. Hangi partiden olursak olalım, sandık başına giderek oyumuzu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verelim. Türkiye'de yaptığı büyük değişimle bunu fazlasıyla hak ediyor.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49