Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Öncel, Maddeyle mücadele derneği kurdu
Birçok Sosyal projeye imza atan Toplumsal Barışı  Sağlama Derneği Başkanı Dr.Feridun ÖNCEL son zamanlarda artan madde kullanımı ve bağımlılığıyla etkin mücadele etmek için Maddeyle Mücadele ve Gençliği Topluma Kazandırma Derneğini Kurdu.
 Dr.Feridun Öncel uzun zamandır toplum hareketleri ve alışkanlıklarını gözlemleyerek analiz yaptıklarını bu analiz neticesinde uyuşturucu ve benzeri madde kullanımının çocuk yaşlara indiği önlem alınmadığı taktirde maddeye bağımlı,toplumun asayişini bozan suç makinesi haline geleceği Beyin,sinir sistemi ve solunum sisteminin fark eden zehirli kimyevi maddeler her gün artarak gençlerin ölümüne sebep olmaktadır.Madde kullanımıyla mücadele etmek ve bağımlı hale gelen gençlerimizin çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.
Gençlerimizin bu ortamlardan kurtulması ve bir daha aynı bu maddelerle temasını önlemek için sosyal kültürel faaliyetlere katılımını sağlamak maddenin panzehiri olan eğitime ağırlık verip sportif faaliyetlere aktif katılımlarını sağlamak amacıyla her türlü kurum kuruluşlarla gerekli temaslarda bulunacağız.
Nihai hedeflerimiz maddeye değil maneviyata bağlı ilim ve bilimle donatılmış geleceğin aydınlık Türkiye nin şimdiden sağlam temellerini atmak ,bu konuda çalışmalarımızı hedeflerimize ulaşıncaya kadar devam etmektir.
İnsan Neden madde kullanır ve Çevresine zararı nedir
Madde kullanan insanın kullanma nedeni o kişilerin ailesinden ve çevresinden kaynaklanır.Maddeye bağımlı olan insan sürekli Toplum içerisinde çatışmaya mahkumdur.Maddeye bağımlı olan insanlar hayattan insanlardan kopuk yaşayan şahıslardır.
 
Bireyin işlevini doğrudan etkileyerek; bedensel ruhsal zihinsel ve davranışsal değişmelere yol açan“bağımlılık” oluşturan her türlü madde olarak tanımlanabilir. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49