Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Önce Karısı ile Baldızını Öldürdü Sonra Kendi Kafasına Sıktı!
İstanbul Kağıthane'de korkunç bir aile cinayeti yaşandı. 1 yıl önce evlendiği ve 6 aydır ayrı yaşadığı eşi Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir'i başlarından vuran Kamil Emre Güvener, bir el de kendine ateş ederek intihara kalkıştı.
Olay, Kağıthane Talatpaşa mahallesi Emirgazi Caddesi Dişçi Sokağı'nda akşam saatlerinde meydana geldi. 32 yaşındaki Kamil Emre Doğaner, 1 yıl önce evlendiği ve 6 aydır ayrı yaşadığı 22 yaşındaki Zerrin Demir ile konuşmak için kaldığı eve geldi.
sırada eşi Zerrin Demir Güvener ile bir süre tartıştı. Tartışma sırasında Kamil Emre Doğaner, tabancayla eşi Zerrin Demir Güvener ile baldızı Betül Demir'in kafalarına birer el ateş etti. Güvener daha sonra da kendi başına ateş edip intihara kalkıştı.
Kayınbiraderi evden kaçarken o sırada lavaboda bulunan kayınvalide Melehat Demir, çıktığında kızları ve damadının kanlar içerisinde yerde yattığını gördü. Melehat Demir'in haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Ağır yaralanan 3 kişi hemen hastaneye kaldırıldı. Zerrin Demir Güvener ile Betül Demir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken Kamil Emre Güvener'in hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Polis olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.
haberler

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49