Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Ömerli mahallesine yürüyüş başladı
Şanlıurfa’da Abdullah Öcalan'ın 66'ncı doğum gününü kutlamak için yola çıkan aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu grup Halfeti’nin Ömerli mahallesine doğru yola çıktı.
HDP öncülüğünde Şanlıurfa'dan Öcalan'ın doğum yeri olan Halfeti'nin Ömerli Mahallesine yürüyüş başlatıldı. SSK kavşağında toplanan aralarında HDP Şanlıurfa milletvekilleri İbrahim Ayhan ve İbrahim Binici, ilçe belediye başkanları ile HDP ve DBP yöneticileri ile bazı STK temsilcileri, Halfeti'nin Ömerli mahallesine  doğru yürümeye başladı.
DBP İl Eş Başkanı İsmail Kaplan, Öcalan'ın özgürlüğü için yürüyüşü düzenleme kararı aldıklarını belirterek, "Öcalan'ın özgürlüğü Türkiye'nin kalıcı barışını sağlayacaktır" dedi.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49