Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Ömer Şiran Yılın Bürokratı Seçildi
Şanlıurfalı, hemşerimiz, Düzce Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Ömer Şiran Yılın Bürokratı seçildi. Önce ismi Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğü için geçen 2011 yılında Düzce Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürlüğüne atanan Şanlıurfalı hemşerimiz Ömer Şiran Düzce'de sosyal ve spor hizmetlerindeki başarılı çalışmalarının karşılığını, Düzce’nin en önemli medya kuruluşu arasında yer alan Düzce'nin Sesi Medya Grubu ve halk tarafından yılın adamı, yılın bürokratı olarak seçildi. Halkla ve spor camiasıyla göreve başladığından buyana çok güzel ilişkiler ve çalışmalarda bulunan Ömer Şiran Şanlıurfa'yı Şanlıurfa, dışında büyük bir başarıyla temsil ediyor. Düzce, de çok sayılan ve sevilen hemşerimiz Ömer Şiran düzce. de yaptığı çalışlalar ve üretiği projelerle Düzcelilerin gönünde taht kurdu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49