Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Ömer Döngeloğlu ile  sohbet
      Şanlıurfa Belediyesi’nce organize edilen “Kutlu Doğuma Yolculuk Gecesi”ne katılan Urfalılar, Grup Dergah’ın ilahileriyle duygulanırken Ömer Döngeloğlu’nun doyumsuz sohbetini dinlediler.  
     Şanlıurfa Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda düzenlenen geceye ilgi beklenilenin üstünde gerçekleşti. Salona sığmayan davetlilerin bazıları sohbeti ayakta dinlerken bazıları ise merdiven boşluklarında dinlemeyi tercih ettiler.
     Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ve Mehmet Fevzi Yücetepe’nin katıldığı gecede Kanal 7 TV’de “Önde Gidenler” adlı programıyla halkın teveccühünü kazanan Ömer Döngeloğlu Urfalılara doyumsuz bir sohbet yaparken geceye ezgileriyle renk katan Grup Dergah ise birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.
     Gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın ve Mehmet Fevzi Yücetepe davetlerini kırmayarak kente gelen Ömer Döngeloğlu’na bir mırra takımı hediye ederken Grup Dergah’ın üyelerine ise şükran çiçeği takdim etti.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49