Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Ölen akrabalar yan yan gömüldü
Şanlıurfa'da aynı istikametten gelen 2 otomobil ile ticari panelvan aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü 9 kişi de yaralandı. Ölen 4'ü bayan iki çocuğun cenazeleri yan yana toprağa verildi.
 
Kaza Şanlıurfa - Diyarbakır Karayolunun 20'nci kilometresindeki Hamurkesen köyü yol ayrımında meydana geldi. Siverek'ten Şanlıurfa'ya gelen Mehmet Emin Çetinkaya idaresindeki  63 VY 919 plakalı ticari panelvan araç, Şanlıurfa Diyarbakır Karayolunun 20'ınci kilometresindeki Hamurkesen köyü yol ayrımında aynı istikametten gelen Halil Karahan yönetimdeki 61 TZ 441 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle hurda yığınına dönen araçlarda bulunan 14 kişi yaralandı. Yoldan geçen araç sürücülerinin bildirmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralanan Halil Karahan, Gamze Karahan, Sümeyra Karahan, Zeynep Karahan, Buşra Çakallı, Dilder Koyuncu, Mehmet Emin Çetinkaya, Mehmet Çakallı, Gülsüm Çakallı, Mehmet Emin Karahan, Bilal Karahan,ile Kadriye Karahan  olay yerine gelen ambulanslarla Şanlıurfa daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
 
Kazada yaralananlardan  Anne Zeynep Karahan(40), kızları Sümeyra(11) ve Gamze(16)(Nişanlı) ile Teyze Çocukları Beyza(6), Büşra(11) ve Kadriye(22) Çakallı öldü.
 
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastane morgunda yapılan otopsiden sonra alınan ve akraba olan 4’ü Bayan ikisi çocuk cenazeleri Miskinler camisinde getirildi. Cenaze  törene Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın da aralarında bulunduğu yüzlerce kişi katıldı.kılınan öğle namazından ardından  Harran kapı Aile mezarlığında yan yana defin edildi.
Kazada Annesi Zeynep ve kardeşleri Sümeyra ve Gamze’yi kaybeden Henüz yirmi günlük Eskişehir’de Asker olan Müslüm Karahan sinir krizi geçirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49