Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Öldürülen kızın zanlıları tutuklandı
 Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçtiğimiz yıl mısır tarlasında ölü bulunan ilkokul birinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Yağmur Özaydın'ı öldürdükleri iddia edilen 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, geçen yıl Ceylanpınar ilçesine bağlı Yukarı Taşyalak köyünde pamuk topladığı esnada aniden ortadan kaybolan 7 yaşındaki Yağmur Özaydın'ın cesedi, jandarmanın ve köy halkının aramaları sonucu Mısır tarlasında bulunmuştu. Olay sonrasında cinayetin aydınlatılması için İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan, aralarında 2 başçavuş, 1 uzman çavuş ve İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan bir baş komiserin de bulunduğu özel ekip, yaptıkları çalışmalar sonucunda cinayet zanlısı olarak aranan U.B. ve Y.B. isimli kardeşleri İstanbul Bağcılar'da yakaladı. Gözaltına alınan ve DNA testleri yapılan iki kardeş, bugün Ceylanpınar Adliyesi'ne sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan cinayet zanlıları, kasten adam öldürmek iddiasıyla tutuklanarak Şanlıurfa Cezaevi'ne gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49