Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

''Öldü'' iddialarına bu fotoğrafla cevap verdi
 Sosyal medyada öldü iddiaları ortaya atılan İbrahim Tatlıses fotoğrafla cevap verdi. İşte Tatlıses'in karşılık verdiği o fotoğraf...

İbrahim Tatlıses'ten o iddialara anında cevap geldi. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, öldüğüne dair medyada yer alan haberlere karşılık sosyal medyada oy atacağı sandığın başında çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Tatlıses, medyada yer alan 'İbrahim Tatlıses öldü' haberlerine sosyal medyadan yanıt verdi. Tatlıses, İnstagram ve Twitter hesabından cumhurbaşkanlığı seçimi için geçtiği sandık başında çekilmiş fotoğrafını paylaştı.

Ünlü sanatçı, fotoğrafın altına yazdığı notla çıkan haberleri yalanlayarak, "Ne canım varmış benim 3 bin kere öldürdünüz çıkmadı. Elbet ölür Allah'ın emri ama meraklanmayın emir henüz gelmedi. Bakın bu gün oyumu kullanıyorum. Ölmüyorum oğlum ölmüyorum. Haberi öldürüyorsunuz. Kaderin üstünde kader var; o da Allah'ın takdiridir" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48