Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Olaylı yıkım
Şanlıurfa'da ruhsatsız yapıları yıkmak isteyen belediye ile vatandaş karşı karşıya geldi.Olaylar karıştı gaz bombası ve taşların kullandığı olaylarda 2 zabıta, 2 vatandaş yaralandı, 3 kişi gözaltına alındı.
 
Yıkım Sabah saatlerinde Yenice mahallesinde meydana geldi.Şanlıurfa Belediyesi tarafından alınan karar üzerine 5 işyerinin yıkımı yapılmak istendi. Yıkıma gelen belediyeye ait iş makineleri vatandaşlar tarafından tepki gösterilerek taş yağmuruna tutuldu. Zabıta ekipleri ile  vatandaşlar arasında  yaşanan arbede  üzerine polis yıkıma müdahale etti. Polisin gaz bombalarıyla yaptığı müdahalede gazdan etkilenen 3 vatandaş ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 2 kişi göz altına alınırken çıkan kavgada 2 zabıta çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.Yaralanan zabıtalar olay yerine gelen ambulanslarda tedavileri yapıldı.
 
Öte yandan bir aile ise dükkanın çatısına çıkarak yıkıma direnmek için elektrik kablolarını tutarak intihar etmek istedi.Tedaş tarafından zamanında elektriğin kesilmesiyle olası bir facia engellendi.
Evden çıkarılan bir bayan baygınlık geçirdi.” Madem yasaktı bu evleri yaparken neredeydiler? Neden o zaman bizi durdurmadılar ben çocukluğundan beri buradayım bu tarlalar bizim  şimdi işyerimizi yıkıyorlar?”
 
Öte yandan polis tarafından yatıştırılan vatandaşların 3 iş yeri yıkıldı. 2 iş yerinin yıkımı ise ileri bir tarihe ertelendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48