Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Okutan’lar son yolculuğuna uğurlandı
 Trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Urfa için Hizmet gazetesi ile Kurtuluş Matbaası sahibi Ömer Okutan (80) ve eşi Nuriye Okutan (69) Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi Harran Kapı Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.
 Okutan çiftinin cenazeleri Harran Kapı camisinde kılınan öğlen namazının ardından Harran kapı aile mezarlığında, 12 yıl önce vefat eden oğlu Önder Okutan’ın yanında toprağa verildi. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı cenaze töreninde hüzünlü anlar objektiflere takıldı.
Okutan ailesi, taziyeleri bugün (30 Haziran 2016) Sırrın Karşıyaka'da bulunan Abdurrahman Yavuzlar Taziye Evinde kabul etmeye başladı.
Bu arada Ömer ve Nuriye Okutan dün Mersin’e giderken Gaziantep ile Osmaniye Pazarcık Narlı Kavşağında trafik kazası geçirmişti. Ömer Okutan ile eşinin cenazesi Pazarcık Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Okutan çiftinin Cenazesi dün gece Şanlıurfa’ya getirilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49