Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Okullarda güvenlik yetersiz
Şanlıurfa’daki bir okulda öğrencilerin demir korkuluklar üzerinden okuldan kaçması görüntülendi. Çocuklarını okula gönderen veliler, sözde çocuklarını öğretmen ve okul yönetimine emanet ediyor.
Eyyübiye ilçesindeki bir okulda öğrencilerin okuldan kaçma anı objektiflere yakalanırken, bu tür olayların çok yaşandığı iddia edildi. Okuldan kaçan öğrenciler, öğretmen veya okul yönetiminden habersiz kaçtığı için genellikle demir korkuluklar üzerinden kaçmayı deniyor. Okul yönetiminin sahip çıkması gereken öğrencilerin bu durumu, diğer velilerin tepkisine neden oldu.
Teneffüs aralarında nöbetçi öğretmen uygulamasının olması gerektiği halde öğrencilerin bu şekilde okuldan kaçması kafalarda soru işareti bırakıyor. Okullarda kamera sisteminin olması gerektiği ve nöbetçi öğretmenlerin teneffüs aralarında öğrencileri kontrol etmesi gerektiğini söyleyen veliler, okuldan kaçan öğrencilerin başına gelebilecek bir olayda okul yönetiminin sorumlu tutulacağını söyledi.
Okuldan kaçan öğrencilerin tespit edilerek gerekli işlemlerin yapılması gerektiğini söyleyen bazı veliler, bu durumda olan öğrencilerin ailelere bildirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Cezai işlemlerin uygulanmaması halinde diğer öğrencilerin de kaçmaya çalışacağını söyleyen veliler, okula gönderdikleri çocukların emin ellerde olduğuna inanmak istediklerini sözlerine ekledi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49