Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Okullar açıldı
 2016-2017 Eğitim öğretim Yılının ilk dersi bugün çaldı. Şanlıurfa'da yaklaşık 650 bin öğrenci bugün ders başı yaptı. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk gününde öğrencilere 15 Temmuz Darbe girişimi anlatılarak demokrasi zaferi ilk ders olacak.
Şanlıurfa'da Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler çalan ilk okul zili ile ders başı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı'nın daha önceden gönderdiği talimata göre okullarda ders başlamadan önce, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konularını kapsayacak şekilde törenler düzenlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49